• Slide-11
Facebook

ŠUNKA Z PENZIONU V KAPLI - ŠUNKA S PŘÍBĚHEM

V prostorách kuchyňky v novém traktu se za prosklenými dveřmi suší vepřové vykostěné šunky na způsob tyrolského špeku a hovězí falešná svíčková na způsob hovězího karé. Kvalitní maso, ušlechtilá plíseň, skvělé podmínky a zejména poctivá práce pana majitele. Záruka neskonalé dobroty.

Postup výroby je rozložen do 6 měsíců. Šunka po měsíčním nakládání a lehkém uzení zraje obalena v ušlechtilé plísni. Maso postupně ztrácí obsah vody, zahřívá se na teplotu 40 °C v jádře masa a jeho hmotnost je na konci procesu poloviční.

Navštivte náš Penzion V Kapli a přesvědčte se sami. První vzorky jsou už k ochutnání.

CHCETE ZNÁT PŘÍBĚH NAŠÍ ŠUNKY? KLIKNĚTE ZDE :)